Політика конфіденційності

Ваша конфіденційність дуже важлива для нас. Ми хочемо, щоб ваше перебування на нашому сайті було максимально приємним і продуктивним.

Політика конфіденційності

Ваша конфіденційність дуже важлива для нас. Ми хочемо, щоб ваше перебування на нашому сайті було максимально приємним і продуктивним. Збір та обробка персональних даних здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Глосарій

  • Персональні дані — будь-яка інформація, що відноситься прямо або побічно до певної фізичної особи (суб'єкту персональних даних).
  • Обробка персональних даних — будь-яка дія або сукупність дій, що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.
  • Конфіденційність персональних даних — обов'язкова для дотримання особою, яка має доступ до персональних даних, вимога не допускати їх поширення або обробку без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.
  • Користувач — особа, яка має доступ до Сайту за допомогою мережі Інтернет.
  • Знеособлення персональних даних — вилучення відомостей, які дозволяють ідентифікувати особу Користувача.
  • Cookies — невеликий фрагмент даних, який відправляється веб-сервером і зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер кожного разу пересилає веб-серверу у HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.

Які дані збираються на сайті?

  • ПІБ користувача;
  • адреса електронної пошти (email);
  • контактний номер телефону користувача.

З якою метою збираються ці дані?

  • ім'я використовується для звернення особисто до вас;
  • ваш e-mail використовується для відправки вам листів-розсилок, новин, корисних матеріалів, запрошень на вебінари і заходи, комерційних пропозицій, нагадувань;
  • ваш телефонний номер використовується для зв'язку з вами в наступних випадках:
  • ви залишили заявку на консультацію;
  • ви зареєструвалися на захід.

Чи ведеться запис телефонних розмов?

Так. Ми ведемо запис всіх телефонних розмов для контролю якості роботи наших операторів, а також для вирішення проблемних ситуацій.

Чи передаються ці дані третім особам?

Ваші ім'я, e-mail і номер телефону не передаються третім особам ні за яких умов, крім випадків, пов'язаних з виконанням вимог законодавства.

Ми маємо право розголошувати ваші особисті дані в наступних випадках:

  • з вашої згоди: у всіх випадках перед передачею інформації про вас третім сторонам наша Компанія зобов'язується отримати вашу явну згоду;
  • правоохоронним органам: наша Компанія може без вашої на те згоди розкривати персональну інформацію третім сторонам по кожній із наступних причин:
  • з метою уникнення порушень закону, нормативно-правових актів або постанов суду;
  • участь в урядових розслідуваннях;
  • допомога у запобіганні шахрайству;
  • зміцнення або захист прав Компанії.

Яка ще інформація про користувачів збирається на сайті?

На нашому сайті збирається інформація про дії відвідувачів за допомогою сервісу Google Analytics з метою поліпшення його змісту, функціональних можливостей сайту і, як наслідок, створення якісного контенту і сервісів для відвідувачів.

Ця інформація абсолютно анонімна і служить суто для збору статистики експлуатації сайту і подальшого його поліпшення.

Ви можете у будь-який момент змінити налаштування свого браузера так, щоб браузер блокував всі файли cookie або сповіщав про відправку цих файлів. Врахуйте, що при цьому деякі функції і сервіси не зможуть працювати належним чином.

Згода з розсилкою

Заповнюючи форму на нашому сайті, ви стаєте нашим підписником і будете отримувати повідомлення і корисні розсилки згідно з вашими інтересами.

Як відмовитися від отримання листів?

Ви можете відмовитися від отримання листів розсилки і видалити з нашої бази свої контактні дані в будь-який момент, клікнувши на посилання для відписки, присутнє в нижньому блоці кожного листа.

В якості альтернативи ви можете просто налаштувати свої вподобання по одержанню листів, натиснувши на кнопку "Управління розсилкою" в нижній частині листа, і отримувати тільки корисну для вас інформацію.

Зворотній зв'язок і коментарі

  • Звертаючись до нас або залишаючи коментарі на сайті, ви несете відповідальність, що дане повідомлення не є: незаконним, шкідливим, загрозливим, наклепницьким, ображає моральність, порушує авторські права, пропагує ненависть і / або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, містить образи на адресу конкретних осіб або організацій, а також будь-яким іншим чином порушує чинне законодавство України;
  • Всі відгуки проходять попередню модерацію. Адміністрація залишає за собою право видаляти їх без вашої на те згоди, а також безоплатно використовувати на свій розсуд;
  • У разі виникнення проблемних ситуацій ви завжди можете звернутися на пошту міста, в якому виникла проблема, або ж звернутися у чат, який розташовано у нижньому правому куті кожної сторінки нашого Сайту.